Bezoek in de bovenbouw

Deze week kwam onze wijkagent Tuncay samen met jongerenwerker Kavish van Indebuurt033 langs om onze bovenbouwleerlingen te informeren over hun werkzaamheden in Vathorst. De leerlingen waren onder de indruk en hadden veel vragen.
Hieronder staan een paar reacties van onze leerlingen.

Teije: “Ik vond het heel leuk dat we de handboeien van de wijkagent mochten bekijken en aanraken. Hij had de sleutels hiervan niet mee, dus we moesten wel voorzichtig doen. Jammer dat we zijn pistool niet mochten aanraken ; )” 

 Camilo: “Kavish vertelde ons over jongeren die terecht kunnen bij een buurtcentrum. Hij helpt ze om niet in de problemen te komen en om hun talent te vinden. Fijn dat jongeren hulp kunnen krijgen in Vathorst.“

 Jade: “Ik vond het heel interessant en weet nu meer over wat in de Vathorst gebeurd en waar ik terecht kan.”

 Lynn: ”Er werd veel verteld over het werk van de wijkagent. Hij heeft verteld over diefstal en welke straf je kunt krijgen als je steelt. Niemand in de klas had verwacht dat je zo’n hoge straf kunt krijgen.”


Media
  • 1E5A2D98-61B3-4E76-AD45-0326C7149049
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder