Luisterend oor in de school

Vanaf dit schooljaar zijn Ülkü en Suzanne, vertrouwenspersonen in de school en zullen zij een luisterend oor bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Daarnaast zullen zij op sociaal emotioneel gebied ondersteuning bieden aan de leerlingen van Boulevard410.
Begin van dit schooljaar hebben zij zich geïntroduceerd aan alle leerlingen en ouders, zodat zij weten wat ze kunnen verwachten van hen.

Workshops
Ook zullen Ülkü en Suzanne iedere maand workshops organiseren, waar kinderen zich voor kunnen inschrijven. Thema's als pesten, diversiteit, religie en puberteit zullen onder de aandacht worden gebracht. De eerste workshop  ging over emoties. Luisterboxen
Afgelopen jaren hingen er brievenbussen in de gangen, hierin konden leerlingen (anoniem) briefjes instoppen voor de vertrouwenspersonen. Deze brievenbussen heten vanaf dit schoolaar luisterboxen en zijn nieuw leven ingeblazen. Leerlingen hebben ontwerpen gemaakt voor deze luisterboxen, de leerlingen met de mooiste ontwerpen mochten uiteindelijk de luisterboxen beschilderen. De luisterboxen zijn prachtig geworden en nu zichtbaar in de school voor al onze leerlingen. 

                       
 

Media
  • Luisterend oor
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder