Sponsorloop


De afgelopen weken waren er op Boulevard de themaweken.  Dit jaar was ons thema ‘Het klimaat’.Door middel van opdrachten, knutselwerken en filmpjes hebben wij aandacht besteed aan dit thema. Ook konden onze leerlingen meedoen aan de wedstrijd: “Wie het beste idee heeft om klimaatverandering tegen te gaan”. Leerlingen mochten hierbij hun eigen creativiteit gebruiken om een oplossing te vinden voor dit probleem. 

Voorgaande jaren hadden wij tijdens de themaweken een inloopavond georganiseerd, zodat ouders en verzorgers samen met hun zoon/dochter de resultaten van de themaweken konden bewonderen. Dit jaar hebben wij gekozen voor een sponsorloop. Deze sponsorloop vond op donderdag 23 februari. Er waren ontzettend veel ouders en familie die kwamen kijken! 

Onze leerlingen renden samen in hun groep een parcours om de school heen en konden zich hiervoor laten sponsoren! Met de opbrengst van onze sportieve prestaties hebben wij als Boulevard410 een steentje bij kunnen dragen aan het groener maken van onze aarde.
De leerlingen van Boulevard410 hebben de afgelopen weken ontzettend hun best gedaan en hebben een prachtig bedrag opgehaald voor Greenpeace. Er is maar liefst €4516 opgehaald! We zijn ongelooflijk trots op onze leerlingen!Media
  • Sponsorloop
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder