Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Afscheidsavond schoolverlaters
10 juli 2024
Gisteravond was de afscheidsavond van onze schoolverlaters. Onze leerlingen hebben het RTL Boulevard410 aan alle ouders en verzorgers. Er waren zang -en dansacts, vlogs, live-art en experts aan het woord. Wat hebben we genoten en wat zijn we trots op onze leerlingen. We gaan ze missen!
Lees meer
Rode loper
20 juni 2024
Dinsdag 18 juni hadden wij een bijzonder, feestelijk moment te vieren op Boulevard410. Wij hebben een fantastisch rode loper moment met onze leerlingen gehad. Ieder kind mocht zichzelf laten zien, van ieder kind is het talent opgenoemd.
Lees meer
Studiedag stichting Meerkring
19 april 2024
Ülkü en Suzanne hebben een deel van opening mogen verzorgen voor de studiedag van in de Flint. Zij hebben een presentatie gegeven over het belang van een Luisterend oor in de de school en het gebruik van emotiekaarten.
Lees meer
Themaweken
13 februari 2024
De afgelopen weken waren de themaweken. Het thema van dit jaar was “Bouwen & gebouwen". Ons schoolgebouw was deze weken "under construction".
Lees meer
Emotiekaarten
10 januari 2024
Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan het ontwerpen van nieuwe Pad-kaartjes. In samenwerking met het MT en oud-leerling Bo, zijn er nieuwe kaarten ontworpen. Deze hebben de naam emotiekaarten gekregen.
Lees meer
Fijne feestdagen en een gelukkig 2024
20 december 2023
VIa deze weg willen we iedereen een fijne kerstdagen wensen en een gelukkig 2024. 
Lees meer
Laatste schooldag van juf Gerda
30 november 2023
Vandaag was de laatste schooldag van juf Gerda. Na veertig jaar te hebben gewerkt in het onderwijs, gaat zij met pensioen.
Het was een dag met een lach en een traan.
Lees meer
Juf Gerda, Vathorst TV
29 november 2023
Juf Gerda is niet alleen in de krant te vinden maar ook op YouTube!
Gerda is onlangs geïnterviewd door Vathorst TV. U gaat toch ook het filmpje bekijken?
Lees meer
Onze directrice Gerda in de krant
05 november 2023
Afgelopen zaterdag was onze directrice Gerda te vinden in het AD, de Amersfoortse Courant!. Ze is onlangs geïnterviewd, omdat zij binnenkort met pensioen gaat. Het gehele interview is hier te vinden. Veel leesplezier!
Lees meer
Ontruimingsoefening
25 oktober 2023
Afgelopen dinsdag, 24 oktober, stond onze jaarlijkse ontruimingsoefening gepland. Best weer even spannend! Om 11:30 ging het ontruimingsalarm in de school af.
Lees meer
Dag van de leraar
10 oktober 2023
Donderdag 5 oktober was het de dag van de leerkracht. Als blijk van waardering kreeg het gehele team wat lekkers met een lieve boodschap.
Lees meer
Week tegen pesten
29 september 2023
Deze week was het de week tegen pesten. Het thema van dit jaar was; Goed voor elkaar In de groepen 1 t/m 8 is er op verschillende manieren aandacht gegeven aan het onderwerp.
Er zijn boeken voorgelezen, filmpjes bekeken, posters ontworpen en nog veel meer.
Lees meer
Nieuwe schooljaar
20 augustus 2023
Maandag 21 augustus is het zover! De vakantie is voorbij, het nieuwe schooljaar begint. Wij verheugen ons erop om alle kinderen weer te zien!
Lees meer
Afscheidsavond schoolverlaters
05 juli 2023
Dinsdag 4 juli was het dan zover, de laatste schooldag van onze schoolverlaters. Na een gezellige dag te hebben gehad in de groep, werden de leerlingen in de avond uitgenodigd om samen te eten.
Lees meer
Rode loper
27 juni 2023
Dinsdag 27 juni hadden wij een bijzonder, feestelijk moment te vieren op Boulevard410. Wij hebben een fantastisch rode loper moment met onze leerlingen gehad.
Lees meer
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder