Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Ontruimingsoefening
09 november 2021
Vandaag, dinsdag 9 november stond er een ontruimingsoefening gepland. Best even spannend! Om 13:30 ging het ontruimingsalarm in de school af. Alle leerkrachten gingen met hun groep naar buiten, onze BH-ers checkten het schoolgebouw en voerden hun taak uit.
Lees meer
Luisterend oor in de school
09 oktober 2021
Vanaf dit schooljaar zijn Ülkü en Suzanne, vertrouwenspersonen in de school en zullen zij een luisterend oor bieden aan kinderen die dit nodig hebben. Daarnaast zullen zij op sociaal emotioneel gebied ondersteuning bieden aan de leerlingen van Boulevard410.
Lees meer
Bezoek in de bovenbouw
16 juni 2021
Deze week kwam onze wijkagent Tuncay samen met jongerenwerker Kavish van Indebuurt033 langs om onze bovenbouwleerlingen te informeren over hun werkzaamheden in Vathorst. De leerlingen waren onder de indruk en hadden veel vragen.
Lees meer
Tevredenheidsonderzoek
26 mei 2021
In maart 2021 is er een tevredenheidsonderzoek afgenomen onder medewerkers, ouders en leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. De resultaten van het tevredenheidsonderzoek zijn besproken met de MR, het team en de Meerkring GO-scholen.
Lees meer
Weer naar school!
09 februari 2021
Maandag 8 februari werden de deuren van onze school weer geopend!
Helaas konden we niet al onze leerlingen ontvangen, door de vele sneeuwval.

Lees meer
Verkeersles bovenbouw
17 november 2020
Afgelopen maand kregen drie groepen van de bovenbouw verkeersles over de dode hoek. De les werd gegeven in de gymzaal door twee rapdocenten van de organisatie Trafficskills.
Lees meer
Afsluiting schooljaar
22 juli 2020
Helaas, de kinderen hadden zich enorm verheugd om op kamp te gaan. Toch kon dit uitje niet doorgaan in 2020, daarom werd er een gezellige dag georganiseerd met allerlei leuke attracties voor de kinderen.
Lees meer
Fusie tussen Amersfoortse onderwijsinstellingen is rond
01 juni 2020
De bestuurlijke en gelijkwaardige fusie tussen Stichting Speciaal Onderwijs Amersfoort e.o. (SSOA) en Stichting Meerkring is maandag 1 juni jl. afgerond
Lees meer
Wij zijn er klaar voor
11 mei 2020
De scholen waren dicht. En toch gingen de lessen door. Veel ouders hebben zich ingezet om de kinderen thuis les te geven
Lees meer
Iedereen is welkom !
29 april 2020
Zo doen we het op Boulevard 410, zo gaan we met elkaar om als kinderen, leerkrachten en ouders!
Lees meer
Pagina 3 van 3Eerste   Vorige   1  2  [3]  Volgende   Laatste   
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder