Boulevard410 werkt samen met

• Kinderoefentherapie Kind en Motoriek
  • BSO Bzzzonder

Bzzzonder

Bzzzonder biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.  Er zijn bso-locaties op scholen, maar Bzzzonder haalt ook op van scholen in de buurt van een vestiging. Bzzzonder werkt met workshops rondom een wisselend thema. Er zijn workshops op het gebied van kunst, wetenschap, natuur, koken, sport en timmeren. Stuk voor stuk avontuurlijk, uitdagend en met als doel talenten ontwikkelen! Kortom: Bzzzonder is een plek waar je b(l)ij van wordt!

Laakboulevard 410/412
3825 KL  Amersfoort
tel: 06-31 777 395
e-mail: veencampus@bzzzonder.nl
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

SBO Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet?